dimecres, 28 d’agost del 2013

Aventures d'un dia festiu 28/8/13

Namaste sati aro!!!

Avui hem tingut un dia bastant complert, ens hem llevat a les 7 per anar a veure un partit de futbol  on l'equip que jugava era per descomptat l'equip de la nostre escola Florida!!!!! Que per cert han guanyat 7 – 2, molt bon resultat ja que jugaven contra els segons de la lliga.

A l'acabar el partit en Miquel, l'Ana, la Marta i la Mireia han continuat gravant el vídeo de l'escola, que està fet entre carreteres plenes de bicicletes i camps d'arròs on col·laboren alegres els nens de l'escola conjuntament amb els del Children's Home.

Després de dinar i haver menjat el pastis d'aniversari d'en Dipendra, mentre alguns monitors s'han posat a fer activitats amb els nens, l'Ana i el Jose acompanyats d'alguns nens han seguit les labors a l'habitació que estem reformant per fer un vestuari. Han començat i acabat dos de les tres parets que estan habilitades per pintar-se, un gran repte per aquests dos principiants en l'art de la pintura. Però la veritat és que aquest blau turquesa i les tècniques de pintura que utilitzen estan fent que l'habitació que abans era desastrosa, comenci a ser una habitació acollidora on els nens es podran canviar de roba tranquil·lament.

Al cap d'una estona d'haver marxat l'Ana i en Jose per anar a la dutxa, ja que semblaven ninots trets de la pel·lícula d'Avatar, ha arribat la Mami per demanar-nos que ens quedéssim a fer un ritual i a sopar al Children's Home. El ritual es tractava de posar un tica al front, cantar i després fer una dansa on s'agafen tots i va un peu endavant i un peu enrere, semblant a les sardanes.

Un cop finalitzat el ritual hem anat a sopar tots plegats al Dinning Room on hem sopat arròs amb llet acompanyat de verdures picants, un plat molt típic indi on es combinen sabors salats, dolços i picants. L'aventura d'aquest dia no finalitza amb el sopar de gustos intensos sinó que finalitza tornant cap a l'escola en jeep on anàvem 12 persones dins, alguns molt juntets i d'altres no tant però ha estat molt graciós!

I aquí finalitza la nostre aventura del dia 28, bona nit a tothom!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada