diumenge, 25 d’agost del 2013

Gimcana Blue Beard Pirate – 25.08.13

Cafetonet (amb cafeïna pels més afortunats), tè nepalí, torradetes amb truita, alguns bogada ben d'hora, i a començar el dia! En Miquel amb la seva guitarra, l'Anna, la Marta Massip i avui també en David han anat a donar classes a l'escola, mentre la Zaida, la Mireia, la Berta, la Marta Valls i en Jose (Josep pels amics) ho preparaven tot per anar al Children`s Home. Un cop s'ha acabat la segona classe hem acomiadat tots a la Marta Massip que avui se n'ha anat cap a Kathmandú per enlairar-se demà cap a Barcelona. La veritat és que ha sigut una mica trist perquè la Marta ha estat des de bon principi una peça clau en les estades! A part de ser la més responsable del grup, també ha estat una fantàstica amiga i companya de viatge. Et trobarem molt a faltar Marta!!! T'estimem!

Després ens hem dirigit cap al Children's Home on la Mireia i la Berta ens han mostrat les seves habilitats en bricolatge i pintura. Estem habilitant una habitació del centre perquè els nens tinguin un espai per canviar-se la roba un cop arribin de l'escola. De moment ja està el sostre fet, tot i que encara hi ha alguna que altra gotera que han d'acabar d'arreglar. Ja estem fent la primera capa de pintura blanca i els propers dies pintarem la capa de color i arreglarem també el terra. També s'han comprat ja les taquilles pels nens. Tots ells estan entusiasmats amb aquest projecte i ens ajuden molt amb tot el que s'ha de fer. Mentre la Mireia i la Berta estaven pintant, la resta estàvem preparant la Gimcana que faríem per la tarda. La Gimcana consistia en un home perdut en el temps i l'espai. Aquest tenia una amnèsia transitòria, no recordava d'on venia ni on anava, i els nens havien d'ajudar-lo. Vam repartir les proves en 5 continents (pels nepalís n'hi ha 7, ens van insistir molt en això!). La Berta s'ocupava d'Àfrica, on la prova consistia en una petanca, la Marta estava a Oceania on es realitzaven proves de relleus, la Zaida a Àsia on es jugava a la xarranca, la Mireia i el Jose a Amèrica on hi havia un circuit amb proves sincronitzat i finalment, en David a Europa on hi havia jocs de paraules. Els nens van gaudir molt amb aquesta gimcana ja que son amants dels jocs de competició. Finalment quan van acabar de passar les 5 proves i d'obtenir les pistes en forma de puzle, van unir-les i van descobrir que aquell home estrany era un pirata, en Pirata Barba Blava que venia d'Espanya. Per un dels seus trajectes marítims va perdre la seva dona i fins llavors no ha parat de buscar-la. En aquell moment se'ls hi va donar unes pistes als nens d'on podia estar la dona del Pirata Barba Blava i la van trobar. Per fi el pirata i la seva dona es van retrobar, després de tant temps.

Finalment ens vam posar de camí a l'escola on ens esperava una nit ben calorosa! Ja falta poquet perquè les estades finalitzin i estem tristets, sembla mentida que el temps passi tan ràpid! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada