divendres, 23 d’agost del 2013

Somriures - 23.08.13

La creativitat dels nens de l'Amor Children's Home ens sorprèn cada dia més.

Havent representat la història de Sant Jordi amb titelles ara havia arribat el seu torn. Els més menuts van preparar el conte "Thelionandthemouse", mentre que els grans van enllestir el teatre de cartró i els decorats. Es va crear una gran expectació al menjador  i, ajudats pel David i la Marta Masip, van triomfar entre aplaudiments.

També van demostrar gran talent artístic creant animalons a partir de pinces d'estendre la roba de fusta. Acabat el taller xais, papallones i dragonets penjaven del sostre del menjador, cada dia més colorit i alegre.
L'altre dia per passar la calor vam fer jocs amb globus d'aigua. Vam fer un joc per equips on cada un havia de robar la bandera de l'altre, i s'havien de defensar llançant-se els globus. Però com tot joc d'aigua, va acabar en una guerra tots contra tots, llançant-nos primer els globus i ja al final cubells plens d'aigua. És increïble com un simple tros de plàstic pot fer esclatar tants somriures.

A Mahendranagar tot canvia tant en tant poc temps…  Les sensacions, els vincles amb els nanos, la confiança estreta entre els voluntaris… Ens anem empapant de bones sensacions de les quals ens serà molt difícil desprendre'ns. Aquí tothom desprèn alegria, per molt que et llevis de mal humor, amb el Namasté de la Mami de bon matí, els nens que ens acompanyen durant tot el camí preguntant-nos cada dia com estem, i els grans somriures amb els que ens reben els nens a l'orfenat, és impossible no passar cada dia un dia esplèndid. 



1 comentari:

  1. Namaste a tothom,
    gracies per les vostres croniques que ens permeten seguir i compartir una mica les vostres experiencies i treball, Montserrat Esteve

    ResponElimina