dimecres, 21 d’agost del 2013

Once upon a time in Mahendranagar - 21.08.2013

Namaste people! Ja són 7 dies a Mahendranagar. La calor és insuportable però ho compensem amb guerres d'aigua, Slice (suc de mango), els ventiladors de l'habitació i dutxes fredes, ja que no tenim aigua calenta, però tampoc la necessitem pas.

Hem viscut dies de sensacions extraordinàries amb els nens; hem jugat a pichi, hem interpretat el conte de Sant Jordi amb titelles, i ara ells també ens explicaran una història nepalí. Vam anar al cinema a veure una pel•lícula de Bollywood, que realment no vam entendre res de res, però els nens es van quedar bocabadats, ja que era el primer cop per molts d'ells que anaven al cinema. Va ser una situació èpica.
Després del cinema vam comprar 21 gelats de coco per menys de 2€.

També hem cantat, rigut, ballat, hem menjat bimbos farcits de pasta de patata especiada i després arrebossada, que pots complementar amb ceba o ou dur, la veritat és que estan molt bons.

En Miquel, acompanyat de les Martes i l'Anna, ha començat a impartir classes a l'escola Florida Internacional, que és la nostra casa. Dia rere dia, els alumnes s'interessen més per les classes impartides.
I demà, és dia festiu!!! És el dia de brothers and sisters que tracta que les noies regalen polseres als nois i aquests els hi donen diners o regals per agrair-los-ho.

La veritat, és que estem d'allò més bé :)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada