dijous, 1 d’agost del 2013

Ester - Bhimphedi- 1/08/2013

1 d’Agost: dia de reformes

Sona el despertador… No pot ser! Ja és hora de llevar-se. Avui, les noies hem decidit muntar la nostra pròpia activitat matutina i hem fet de la library una classe de dansa del ventre. En canvi, el Víctor i la Laly s’han arronsat una mica als llençols.  Hem treballat una mica braços i el “shimi” (la vibració de cadera Shakira style). Tenim un altre objectiu: preparar una percussió amb objectes de neteja pel dia del festival. Després de la classe hem estat pensant com i amb quins instruments podrem reproduïr-la. La Marina, la Paula, el Víctor i potser la Georgina tocaran. Esperem que quedi bé! Tenim moltíssimes coses a fer, no hi ha temps per avorrir-se.

Després d’un te,  hem començat a canviar la carpet (el terra de la library). Ha estat francament divertit veure tot el que s’amagava darrere els mobles i al sostre. Concretament un escorpí, un gripau i unes quantes aranyes. Quan hem col·locat la nova carpet ens hi hem estirat amb gust. Als nens també els hi agrada, i a més, sembla molt més resistent que la que hi havia abans. Tot plegat ens ha donat molta feina i hem pogut descansar una estoneta. Els que volíem dutxar-nos, hem fallit la missió… Cada cop més dutxar-se esdevé una loteria.

Després de l’intent, les noies hem visitat el poble. El shopping nepalí ens encanta. No parem de fer-nos kurtas i surals (roba típica nepalí), i triguem moltíssim en triar teles. Just tornem per començar les activitats de la tarda. La Marina ha fet uns jocs de teatre. Al principi als nens els  costa prestar atenció i ser creatius, pel que es veu no és una habilitat que se’ls estimuli gaire per aquí. La tarda passa ràpid i arriba l’hora del dhalbat, després del qual reunim als nens per explicar unes quantes coses que tenim planejades pels dies següents. Després de tot plegat, finalitzem el dia amb una xerradeta a l’habitació i caiem sobre el llit. Subaratri!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada