dijous, 8 d’agost del 2013

Ester - Bhimphedi - 8/08/2013

8 d’agost de 2013

Avui ens llevem amb energía. D’hora, però amb energía. Les noies de dansa del ventre ja hem acabat el ball dels kuchos i hem practicat amb la percusió. Queda molt bé i ja tenim ganes d’ensenyar-ho a la resta. Després de fer un te, ens hem dividit per fer un parell d’excursions. La Marina, la Sara i jo he manat a visitar els tancs d’aigua, on l’Edu i l’Hugo estan treballant amb el filtre. En canvi l’altre meitat del grup ha anat a Supping per visitar un gran pont penjant amb unes vistes magnifiques.

Als tancs, hem fet una passejadeta bona, arribant a un punt on podiem veure tot Bhimphedi sota la vall. I el més important de tot: la Marina s’ha estrenat! Avui era el dia: ha trobat una sangonera que tot just li estava picant. Tot i això, ha quedat en res i sense cridar he manat fent camí cap al Mahendra School per a fer l’assaig. Allà, a la sala del teatre, hi ha molts nervis. El Miquel  no para quiet i tots intentem controlar a tots els nens. L’assaig ha anat prou bé, i ja estem quasi preparats pel show. Ens hi hem estat fins tard, i just hem arribat a Balmandir pel Dhalbat.

Després de sopar, hem fet una gimcana de nit, que ha comprès jocs com bitlles, curses amb culleres mantenint una pilota de ping pong, recitar amb la boca plena d’aigua, o ficar un boli en una ampolla amb un fil lligat  a la cintura. La prova final ha sigut conjunta i els hem fet ballar el “chuchuà”, deprés del qual han aconseguit el missatge final que els ha conduit al tresor. En massa han anat cap a la library a buscar un lligre d’àlgebra on els hi vam uns paquetets de fotografíes pertanyents a diferents països d’Europa i d’Àsia. Demà treurem els mapes que hem preparat i farem el joc final. Per avui, ja acabem. Subaratri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada