dilluns, 22 de juliol del 2013

Marcianos a Mahendrenagar (22-7-2013)

Després de 15h de bus, havent esquivat milers de vaques, bicicletes, persones, haver-nos creuat amb dos elefants i atropellat un pobre gos, ja estem a Mahendranar.
S'ha de reconeixer que el paissatge del trajecte ha estat espectacular, camps d'arros d'un verd intens, rius inmens i aigua que cau per tot arreu. Tota aquesta esplendor el seu preu, avui ja ens hem passejat una estona sota la pluja i hem acabat ben mollats.

Ahir a la nit quan vem arribar a la nostra nova casa, (Florida international high school), ens van venir a rebre amb un ram de flors i ens van preparar un sopar a la terrassa sota la llum de la lluna casi plena. Un gustasuu !
Avui hem anat a visitar Amor children's home i hem conegut els 36 nens que viuen allà. Ha estat un primer contacte, estaven tots mirant-nos molt fixament, amb curiositat i vergonya alhora.
Demà hi anirem mes estona i segur que ens anirem fent amics i perdent les vergonyes.
A la tarda hem sortit a fer una volta pel market i ens hem sentit com si vinguessim d'una nau extraterrestre. Ja hem aterrat doncs al planeta Maghendraneghar, dema els marcianos començarem la nostra missio, intentarem no destruir res...












2 comentaris:

  1. Els vostres somriures transmeten il.lusió, energia i ganes d'aportar moltes coses als nens, estic segura que estaran encantats amb vosaltres.
    Gràcies per compartir les vivències, és genial!

    ResponElimina
  2. Us desitjem que gaudiu i feu gaudir a la gent, de ben segur que serà una bona experiència i vindreu carregats de la bona energia de Nepal.
    Sofia

    ResponElimina