dilluns, 23 de juliol del 2012

23-07 - CRÒNICA 23(ARI)


Dilluns 23 de juliol de 2012, Ari

El despertador sona a les 5:45, un dia més. Costa, però val la pena.

Avui, jo i la Tania haviem de ser les mestres d’anglès a l’escola, a la classe del nivell 10, el més alt, perquè ahir vam anar a veure la classe i el professor ens va demanar si voliem preparar algo per al dia següent. Però no ha sortit com esperavem, el que a Barcelona haguessin sigut 10 minuts, a Bhimpedi és una eternitat, és part del seu encant. El plan era preparar una cançó, treure’n paraules i que els nens les adivinessin d’oída.
Primera complicació: a les 7.30 encara no teniem cançó. Segona: a les 8:15 no teniem portàtil. Tercera: se’n va l’electricitat a l’escola. Resultat: juguem al penjat and we’ll come back tomorrow.
Un grup avui ha anat a Hetauda. La resta hem acabat de preparar els cartells per la festa del carbó de dijous i hem penjat el cartell a l’entrada del recinte on farem la festa. Hem pogut comprovar que la nostra escriptura en alfabet nepalí s’entén peque ràpidament el cartell ha creat expectació.

A l’hora de dinar, l’Ula i en Victor han cuinat arròs amb ou, dherai mitocha!! (very tastyy!!)
Per la tarda, mentre alguns feien migdiada, altres hem anat a la presó. Una experiència bastant peculiar. Prendre un milk tea amb els presoners asseguts al nostre costat demanant-nos l’adreça i debatint si 20 anys de presó són suficients si has comés assassinat… , tot plegat molt surrealista. Hem conegut el germà d’en Naresh, que dins la jerarquia de presoners, és the boss of the prisoners. I dimecres hi tornarem perquè en Rubin també vol que coneguem al seu germà.

Mentre estavem a la presó, un altre grup: en Carlos, la Paula, en Marc i l’Anna, van analitzar mostres d’aigua de Balmandir, de la Guest House i d’una de les últimes fonts del poble. Ara estem a l’espera dels resultats. Esperem que no estigui tant contaminada com les dels tancs que vam trobar…

I avui res més a destacar a Balmandir. Un dia més entre pluja i sol, nens i rialles, mosquits, gossos, cabres i vaques.

TATA!! (adéu)

ARIADNA







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada