diumenge, 7 d’agost del 2011

07/08

(Laura)

Un altre dia, trainning, entreno de futbol, dancing, feina i més feina..
Els nens estan neguitosos, avui és la Semifinal de futbol: Bazaar (Bad Boys) contra uns altres de fora, que no tinc ni idea de com es diuen. El partit es preveu animadet!
Personalment, no em perdo ni un, m`agrada veure com disfruten, tot el poble hi està molt ficat en aquesta “lliga”, el camp està ple i hi ha molt ambientillo.. El camp, a més de fer una mica de baixada, està ,quasi sempre ocupat per tot tipus d`animals que es van passejant com si res: búfales, vaques, gallines, cabres, gossos..de vegades, enmig d´un partit, ha de sortir algun pastor amb un pal a recollir el seu ramat, i depèn de com, no és fàcil que li facin cas ja que més d´un es rebota i llavors si que sembla una “corrida de toros” en comptes d´un partit de futbol. Tot això fa que l`espectacle sigui molt més interesant de veure.
El partit ha estat “durillo”, tots dos equips volien arrivar a la final, així que el joc ha sigut una mica bèstia. Hi ha hagut algun moment tens entre els jugadors però no ha arrivat la sang al camp….menys mal..Finalment,els guanyadors, Bazaar, estàven feliços i el poble amb ells. Ara ja només queda la final, que serà d`aquí dos dies, doncs demà hem organitzat una excursió amb els nens.
Pel que se sent pel poble, tothom està molt content amb l´organització d`aquest campionat. Tant els nens com el Dayaram i el Quique s´ho han currat moltíssim!
Per cert, no sé si saveu que el Quique ja és famós per aquests indrets, ha sortit al diari comarcal Nepalí, com a entrenador “from Spain” del Barça, que ha vingut expresament a Bhimphedi a entrenar als nens de l`orfenat de Balmandir.
Desprès del gran partit, uns a assajar més “theater”, altres “cançons”, altres a fer pulseres i collarets amb les boletes que els vem portar de Barcelona…sempre fent alguna cosa.
Aquests nens sòn incansables!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada