dissabte, 6 d’agost del 2011

06/08

(Laura)

Com cada matí,a les 8h en peu,alguns a les 6h…avui no hi ha hagut “dancing-class”..és festa!.
Música per a despertar-se i..vinga que no ha estat res!
Cap a l`orfenat a pintar la façana de l`edifici on dormen els petits, que està molt bruta. Pinzells, rodets i pintura a dojo regalimant per tot arreu, però ha quedat força bé.
Aquests nens de seguida es presten a fer qualsevol cosa, petits i grans, tots volen ajudar!
El Quique acabant de treure herbes i omplint forats amb sorra de la pista de bàsquet.
La Mònica fent plànols de tot l`orfenat, redistribuint les habitacions per tal que hi càpiguen els armaris (un per cadasqun) que hem encarregat al fuster de la pressò.
Tothom fa coses..i és que..hi ha molt a fer!
Desprès partit de futbol, primera semifinal: molt emocionant i acabat en “Pelantis”, com diuen ells, osigui, en penaltis. Ara perqué ja ens hem acostumat, però us aseguro que de vegades ens costa molt entendre el que diuen..canvien les paraules i se les inventen..jaja, tenen un idioma anglosaxò molt particular, i això encara els fa més encantadors..estem enamorats d`ells!
Es inevitable pensar que això s´està acabant, els dies passen molt ràpid i sempre tens la sensació de poder fer més i més per ells i quan ens pregunten quin dia marxem canviem de tema…no volem posar-nos tristos, s`ha d`aprofitar el dia a dia i el moment.
Avui el Gokarna, sóc fan d`ell, ens ha dit que de gran vol ser pilot d`aviò i que no ens preocupem que ell ens portarà “free” al seu avió de Barcelona-Nepal, Nepal-Barcelona tantes vegades com volguem..bufff, és simpàtic com ell sol, tot el dia fa broma..
Els adoro a tots, a aquest poble, a la seva gent, fins i tot a les seves “guarrerides”.Despertar-se cada matí amb aquest espectacle muntanyòs i salvatge, els namastès de cada dia, els “helloo” i les abraçades dels nens quan arrivem a l`orfenat, els petons i les converses meravelloses amb tots ells: això no tè preu!
Aquí tenim 37 fills/es, i ells saben que ja tenen 4 mares i un pare: Marina, Xènia, Mònica, Quique i la que està escrivint, jo. Estàvem, estem i estarem!
I encara que no hi poguem ser-hi tant com voldriem, ells saben que ja formen part “molt important” de les nostres vides.
A la tarda,més manualitats amb les càpsules de cafè anells, pulseres, collarets, cinturons, clauers…tenen una imaginació desbordant! Més assajos de “theater”, s`acosta la funció final!
També escollim tres cançons treballades i fem coreografia, ho fan força bé.
Ara ja només ens queda fer els decorats i les disfresses, segur serà un èxit!

2 comentaris:

  1. La del dia 5 i la del dia 6 és la mateixa! o sóc jo?

    marina

    ResponElimina
  2. Ja està corregit!! La crònica del 6 estava incorrecte. Gràcies per l'avís!!!

    ResponElimina