dijous, 28 de juliol del 2011

28/07

(Laura)

Avui m´han convençut i m´he aixecat a les 5,45h del matí per anar a fer “training” amb la Mònica i el Quique.
La veritat és que és la millor hora del dia per fer-ho, sempre que no plogui,es clar…
La temperatura és bóna, encara no fa calor, i amb els exercicis que la Mónica ens fa fer ja ho “suem prou”…buffffuu Aquesta profe és moolt dura!!!!!!
Jo anava fent el que podia: primer unes quantes voltes corrent a lo llarg del camp de futbol, que és enormee, desprès flexions, estiraments…jo em trencava!!!!
En acabat, hem començat a fer jocs amb els quatre nens petits que han vingut, ja que el Quique ha començat l´entrenament futbolístic amb els jugadors.
Hem saltat al “potro”, quasi em menjo tota l`herba del camp, doncs els “nens potros” eren molt baixets; desprès jocs…
En acabat, a les 7h, ja en tenia prou d`exercici, així que cap a casa.
Dutxeta, esmorzar de cada dia: aigua amb llet en pols, nescafè i cereals.
Preparació del dinar i cap a l`orfenat.
Avui hem pintat els pots amb pintures, han quedat prou bé!
Mentre, la Mònica, anava amunt i avall amb la cinta mètrica mesurant-t´ho tot, per fer un plànol. Si ens descuidem ens mesura a nosaltres també!
Desprès cap el camp de futbol a veure un altre partit … no parem …crec que veig més futbol aquí que en un any a Barcelona…encara m`acabarà agradant…!!
Tornant del camp, ens hem trovat al Kush (nen nostre) amb el “Mad Man”
Si heu llegit les cròniques anteriors, el Quique parla en algún moment d`ell...”no sap si ha vist a un home fent caca davant de casa, o ho ha somiat”; doncs…no ho havia somiat.
Mad man, com li diuen els nens, es passeja pel poble fent tot allò que li sembla a cada moment, i avui, com us dèia, el nostre Kush se l`ha trobat al costat de l´orfenat a punt de tirar-se barranc avall, i..creièu-me, és prou alt com per esclafar-se contra les pedres i matar-se.
Sort que ha arrivat a temps! Desprès d´impedir una mort a lo nepalí, l`ha portat cap a l`orfenat i li hem donat de menjar: estava afamat! I l`hem acompanyat a casa d´un parent seu.
A la tornada, assaig de teatre i cançò nova “Hey Ho”….aquests nens van per a futurs
actors i actrius de Bollywood!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada