dimecres, 4 de setembre del 2013

Marta i David: Rere les càmeres 04/09/2013

Estimat Mahendranegar,

Ja fa quatre dies que les estades van finalitzar, i la Marta i el David segueixen amb el projecte dels vídeos i acabant el nou "changing room" pels nens del Children's Home. Les coses aquí al Nepal van lentes, però amb sort en un parell de dies ja haurem enllestit el vestidor. De moment seguim esperant a que el ciment del terra s'assequi per acabar de pintar la paret que ens falta i tenim grans sorpreses preparades pel dia de l'estrena... espereu a que arribi el dia i les sabreu!

Pel que fa al vídeo ja hem començat a fer les entrevistes als nens i al personal de l'escola i el Children's Home. El projecte poc a poc va agafant forma, i gràcies a la càmera tenim l'oportunitat de colar-nos una mica més a fons als caparrons, la vida i pensaments dels nepalesos que hem anat coneixent.

També hem aprofitat per acabar tasques que quedaven pendents, com ara el manteniment de les canonades que el primer grup de Mahendra va construir.

Paral·lelament als projectes seguim passant tant temps com podem amb els nens del Children's Home. Els ajudem a l'hora de fer els deures, seguim jugant, i sobretot entre uns i altres aconseguim fer més suportable el fet que hagin acabat les Estades. Junts vam fer la pancarta que lluirà a la paret del nou Changing Room un cop estigui enllestit, per donar un toc de calidesa a la sala.

Pel que fa al nostre dia a dia tot segueix com sempre però trobem a faltar els nostres companys. Això sí, la Mami i la Mina ens mimen i ens fan sentir com de la família. I Mahendranegar cada dia ens dóna l'oportunitat de conèixer nova gent i tenir noves experiències. Tot això ens fa pensar que ens serà molt molt molt difícil deixar aquest indret, i temem el moment d'haver de pujar de nou al Deluxe direcció KTM.

Demà dijous per fi arriben la Paula i l'Ane, encarregades del projecte sanitari, i encetarem una nova etapa aquí a Mahendranegar. Què contents estem de rebre-les, per fi!!! Estem segurs que a Mahendranegar seran de gran ajuda.

Bona nit Mahendranegar, i gràcies per donar-nos per fi una nit fresca!



1 comentari:

  1. ànims que esteu fent una gran tasca. Ja tinc ganes de veure com queda el vestidor. De moment promet!!!!

    ResponElimina