dimecres, 1 d’agost del 2012

01-08 - Cronica dimecres (Anna G)

Dimecres 1 d'agost de 2012 (Anna G)


Avui dimecres em toca a mi fer la crònica. A Balmandir es comença a sentir una sensació molt estranya. No sé si és tristesa exactament, però en l’ambient es nota que tots sabem que aquestes estades arriben a la seva fi. Els nens ja pensen que sense nosaltres estaran avorrits i desitgen que els seus germans catalans es quedin amb ells a Balmandir. Molts d’ells ens pregunten si tornarem l’any que ve, altres ho donen per fet, i nosaltres? Nosaltres pensem una bona resposta per donar, tot i que nosaltres mateixos no sabem que farem i on serem d’aquí un any. Però el que sí sabem segur és que els nostres cors es que els nostres cors són i seran a Balmandir amb els nens i amb la gent de Bhimpedi.

Al matí alguns voluntaris i alguns nens han fet una excursió a la muntanya del costat on han gaudit d’unes molt bones vistes de Bhimpedi.

Al migdia la Mònica, el Carles, l’Anna amb l’ajuda d’alguns voluntaris i d’un parell de nens fent de traductors  han fet un taller a l’associació de dones de Bhimpedi per tornar a explicar la fabricació del carbó i la desgranadora de blat de moro. 

Mentrestant, altres nens i voluntaris han anat a assajar amb el Mithun (el professor de ball del poble) els balls que ballarem a la festa del divendres.

A més, avui el Futbol Club Balmandir ha tornat a jugar un partit de futbol, i com diu el seu himne: “Be brave and go” i això han fet, amb el resultat de tornar amb una nova victòria cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada